ליחה דמית ושיעול בעקבות תחושת גירוי בחזה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

15/07/2019 | 14:56 | מאת: מודאג מאוד

שלום, מזה זמן רב יש לי ליחה שעולה למעלה ואז אני חש צורך לירוק אותה. מזה כחודשיים אני חש צורך להשתעל עקב גירוי בחלק העליון של בית החזה. עד לפני שבועיים בערך הליחה היתה או בצבע לבן או ירוק מוגלתי. בשבועיים האחרונים אני רואה נקודות דם ופסי דם בתוך הליחה. זה לא קורה בכל פעם שיש ליחה, אבל בכל יום יוצאת ליחה עם נקודות דם ופסי דם (הנקודות הן מאוד קטנות). אציין כי אני בן 47 ועישנתי בגילאים 18-30, כלומר 17 שנה בערך אני נקי מסיגריות. האם הליחה הדמית היא סימן לסרטן ? האם אני חייב לבצע סיטי ריאה

18/07/2019 | 14:10 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, לא בהכרח שמדובר בסרטן . זה יכול להיות פציעה של דרכי הנשימה במהלך השיעול החזק. יחד עם זאת חייבים לבדוק אותך באופן יסודי. אני ממליצה להתייעץ עם פולמונולוג בהקדם. בהצלחה

21/07/2019 | 14:23 | מאת: מודאג מאוד

בהמשך לתשובתך, האם פולמונולוג זה רופא ריאה ?

מנהל פורום סרטן ריאה