אשמח לתשובה בלוטה בשערהריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

18/05/2019 | 11:04 | מאת: נעה

שלום אשמח לתשובה בעלי במשך שבועיים עם תסמינים של שפעת וצפצופים בריאות טופל על ידי אנטיביוטיקה לא כל כך עזר עשה צילום חזה ואלה התשובות צל הלב בגדר הנורמה שינויים אנטרסטיציאלים בשדות הראיות נראה בליטה בשערי הראות סינוסים קוסטופרניים חתולים אנחנו ממש בלחץ מה אומר הצילום? תודה רבה

18/05/2019 | 11:46 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום נעה, לצערי לא ניתן לדעת בדיוק מה משמעות הדיווח. זה בהחלט יכול להיות תיאור של ממצאים הקשורים לזיהום ריאתי. אני מציעה להתייעץ עם הרופא המטפל, במיוחד מאחר שלפי דבריך עדיין אין שיפור קליני. בברכה,

18/05/2019 | 11:53 | מאת: אני אפילו מפחדת לשאול

אני מפחדת לשאול אבל יש סימנים שיכולים להיות מעבר לזיהום? סרטן?

18/05/2019 | 11:55 | מאת: תודה רבה על התייחסותך לשאלה

תודה על ההתייחסות...מה זה בליטה בשערי הריאות?

מנהל פורום סרטן ריאה