נשימה של מריחאונה וטבק ילדה בת 12

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

07/02/2019 | 20:23 | מאת: אלעד

היי דוקטור אני בן 19, יום אחד שהיה לי בית ריק אני וחברים שלי היינו בחדר של אחותי, והיינו שיכורים רצח, באותו זמן נשפך לנו כמות גדולה מאוד של מריחאונה וטבק על המיטה והריצפה בחדר, שכחתי מזה ולאחר חודשיים(היום) נזכרתי שזה קרה, אחותי בכלל לא מאווררת את החדר שלה ולכן אני מניח, שהטבק והמריחאונה נשארו בחדר זמן רב ואחותי שאפה אותם, אז רציתי לדעת האם זה מסוכן להריח אותם(טבק ומריחאונה) או שזה מסוכן רק בצורת עשן, ועוד דבר ראיתי מחקר שמוכיח שאנשים שעישנו מריחאונה הגדילה שלהם מאוטת וכתוצאה מכך הם נמוכים, אז רציתי לדעת האם זה ייתכן אפילו שאני מזכיר עוד פעם לא עישנו בחדר שלה או משהו פשוט נשפך שם כמות מכובדת, תודה רבה

18/02/2019 | 02:59 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אלעד, אני לא יכולה להעריך אם נגרם נזק כלשהו לאחותך או אם בכלל היתה לה חשיפה אמיתית, אבל בכל מקרה מאד לא רצוי לחשוף ילדים לטבק, סגריות ומריחואנה. בברכה,

03/03/2019 | 12:55 | מאת: אלעד

אבל אם היא לא נשמה את זה דרך עשן זה גם עושה נזק?

מנהל פורום סרטן ריאה