שיעול טורדני וקוצר נשימה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

14/01/2019 | 17:44 | מאת: חיים

בן 40. לא מעשן. במשך חודשיים סובל משיעול טורדני, יבש. השיעול פוחת בשכיבה כמעט ולא מפריע בעת שינה. לקחתי אנטיביוטיקה. עברתי צילום חזה שהיה תקין. בעת שאיפת אוויר עמוקה יש כאב בצד שמאל. בשבועיים האחרונים החל גם קוצר נשימה ואני כבר יושן עם כרית אחת. יצויין שאבי נפטר מסרטן. האם לבקש סיטי חזה? אני מאוד חושש שאלו תסמינים של סרטן ריאות לאור הרקע המשפחתי

19/01/2019 | 09:14 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום חיים, ראשית - סרטן ריאה איננו מחלה תורשתית. מעבר לכך - אני ממליצה להתייעץ בהקדם עם פולומונולוג. יכולים להיות מספר הסברים לתלונותיך, סרטן הוא רק אחד מהם. בדיקת סיטי חזה בהחלט מומלצת אם הסימפטומים מתמשכים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה