פצעים בגוף ובפנים במטופל בתרופה ביולוגית

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

13/01/2019 | 10:28 | מאת: סלביה

לבן משפחתי יש סרטן ריאה והוא מטופל בתרופה ביולוגית מהסוג EGFR thymidine kinase inhubitor . יש לו תופעת לוואי של פצעים ופריחה בעור הפנים והגוף הגורמים לו לכאבים וגירויים. איזה טיפול יעזור לו כולל משפחה לגוף ו/או כדורים. תודה

19/01/2019 | 09:10 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום סילביה, זו אחת מתופעות הלוואי המוכרות של תרופות אלה. ניתן להשתמש בתכשירי עור שונים ובמקרים קשים באנטיביוטיקה דרך הפה. תלוי בחומרה. יש מקרים בהם יש צורך להפחית את מינון התרופה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה