חוות דעת על סיטי פט אזורי הגוף

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

01/01/2019 | 14:17 | מאת: שרה

במיפוי סיטי פט אזורי הגוף נמצא: קשרית ריאתית זעירה ב- rul מתחת לרוזלוציה של ה- pet ,דורשת מעקב. הצללה ריאתית בסגנון זכוכית חלב , בלתי ספציפית. אין עדות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי. אבקש לדעת מה זה אומר. בת 79. תודה רבה שרה

02/01/2019 | 13:38 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שרה, יתכן מאד שאלה ממצאים מקריים חסרי משמעות. בעקרון כדאי לעשות בדיקת מעקב לאחר מספר חודשים. הכל תלוי, כמובן, בהקשר בגללו בוצעה הבדיקה, ולכן כדאי לחזור עם התוצאה לרופא המפנה. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה