שאלה אחרונה ברשתוכם מה להמשיל

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

03/11/2018 | 13:03 | מאת: שי

שלום דוקטור אשמח לחוות דעתך...אני גבר כבן 26 לפני חודש חליתי בדלקת ריאות שבוע של ליחה צהובה קשה ושיעול צילום חזה יצא תקין..כעבור חודש אני עדיין עם אי נוחות באזור החזה הריאות ומעט ליחה הכאב הזה כואב לי ומלחיץ אותי כי הוא לא באזור ספציפי אלא בכמה מקומות..באזור החזה..הייתי במיון עשיתי אקג תקין..צילום חזה נוסף תקין..תפקודי ריאות תקינים..ובדיקות דם כלליות תקינות כולל cpr..כעת אני עומד לבצע ct בקרינה נמוכה ..בעזרת השם. אם יצא תקין האם אני אוכל להיות רגוע ולא לחשוש ממשהו חמור(סרטן וכדומה)..כי יש לי הרגשה לא נוחה בבית החזה אבל אני גם מאוד מפחד רוצה לציין שלא מעשן..והאם יש בדיקות נוספות שהיית מציע לאחר מכן?

04/11/2018 | 08:16 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שי, אם הסיטי יהיה תקין אפשר להיות רגועים. יחד עם זאת תמיד חשוב לזכור שלכל טכנולוגיה יש מגבלות, ולכן צריך להמשיך להיות במעקב. הסימפטומים שאתה מתאר בהחלט יכולים להיות עדיין קשורים לדלקת ריאות שעברת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה