סרטן ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

05/07/2006 | 12:22 | מאת: שרון

ד"ר שלום רב, אבי חולה בסרטן ריאות בשלב מתקדם מאד וגרורתי,קו ה-1 לא הצליח ובקו ה-2 קיבל 4 טיפולים. לפני כחודש התחלנו עם התרסיבה.בהתיעצות עם הרופא האונקולוגי התחלנו גם עם MCR במינון 30 . כרגע אינו יכול לתפקד האם כתוצאה מכדור זה או זה שלב נוסף במחלה?

05/07/2006 | 21:45 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שרון קשה לענות בוודאות מבלי להכיר את כל פרטי המקרה. בעקרון הטרסיבה איננה גורמת לחולשה קיצונית וחוסר תפקוד כך שאני מניחה שמדובר בתופעות של המחלה ו/או הטיפול ב-MCR , תרופה אשר יכולה לגרום לנמנום. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה