אין תגובה לטיפול כימו+קיטרודה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

09/05/2018 | 01:56 | מאת: ארז

אבא מקבל כימותרפיה ביחד עם קיטרודה קיבל כבר 4 טיפולים אוטוטו ה5 נכון לעכשיו וזאת לפי הסיטי שנערך לאחר הסט השני לא רואים שיפור אלא אפילו החמרה האם כדאי להמשיך לעוד סבבים ? האם להפסיק ואם כן איזה טיפול חלופי לתת

12/05/2018 | 00:18 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, השאלה היא, אם אין שיפור בהדמיה האם יש החמרה או התייצבות הממצאים. כמו כן - מה קורה עם הסימפטומים? במידה שיש התייצבות והוא ממשיך טוב ניתן להמשיך, לפחות בקיטרודה. במידה שיש החמרה חד משמעית - כדאי לשקול להחליף את הטיפול. טיפול חלופי הוא כימותרפיה בדר"כ. אני מציעה להתיעץ בהקדם עם האונקולוג המטפל. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה