שלום מטריד אותי לדעת לגבי נסורת

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

20/03/2018 | 00:52 | מאת: ננה

שלום, יש לי שאלה שהתחלתי לתהות לגבהה בימים האחרונים היות והיא מטרידה אותי. יש לי חמישה אוגרים בחדר שאני מגדלת בנפרד, כל הזמן מחליפה להם נסורת אבל יש הרבה חלקיקים של נסורת בחדר וכבר שנים שאני מחליפה ונושמת את זה. לאחרונה פשוט הטריד אותי שיש ככ הרבה חלקיקי נסורת ורציתי לדעת אם זה מסוכן שאני נושמת את הנסורת של האוגרים? ואם כן איזו המלצה יש לך לתת לי דוקטור? תודה מראש..

08/04/2018 | 17:02 | מאת: עינת לוי

להלן תשובתו של פרופ' איזביצקי: "שלום אני מציע שבמשך כל זמן שאת שוהה בחדר של האוגרים מומלץ לחבוש מסיכת פנים באיכות טובה."(יכול להיות שניתן להשיג בבתי מרקחת ) בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה