3 קשריות 3-2 מ"מ בריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

23/02/2018 | 15:19 | מאת: רון

נמצאו 2 קשרית על rml עד 3 מ"מ וקשרית נוספת באספקט של rll 2 מ"מ. קשרית 3 מ"מ ב LLL , הכל תקין חוץ מזה בכל הפירוט. מה זה יכול להיות? בן 26 ולא מעשן.

23/02/2018 | 18:23 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רון, קשריות בגודל הזה הן קשריות לא ספציפיות, והטיפול בהן הוא מעקב בלבד. כדאי להתייעץ עם הפולמונולוג שהזמין את הבדיקה. בהצלחה

25/02/2018 | 11:32 | מאת: עינת לוי

שלום ,להלן תשובתו של פרופ' איזביצקי: "צריך לראות את בדיקת ה CT אך לכאורה אין צורך במעקב או טיפול כלשהו לגבי קשריות עד 4 מ"מ אצל לא מעשן בברכה "

מנהל פורום סרטן ריאה