האם האונקולוג המפנה ל 'פאונדיישן' מקבל בונוס?

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

07/02/2018 | 01:13 | מאת: אלמוני

שאלה חשובה ומהותית למבינים - רופא אונקולוג שמפנה פציינט לבדיקה ב 'פאונדיישן' של 'רוש', מקבל על זה בונוס? שמעתי ש'רוש' מתגמלת אונקולוגים שיפנו אליה פציינטים בלא מעט כסף. האם נכון הדבר?

09/02/2018 | 18:41 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אלמוני, מדוע אינך מזדהה? קל להאשים כאשר אתה מאחורי מסכה. אני שמחה לענות לך שחברת רוש לא משלמת לרופא עבור הפניה לבדיקת פאונדיישן או לכל בדיקה אחרת. גם חברות אחרות לא משלמות לרופאים עבור הפניה לבדיקות או מרשמים לתרופות. הרוב המכריע של האונקולוגים עובד במסירות רבה לחולים ושומר על רמה אתית גבוהה, וכמובן שומר על החוק. אם היו מקרים בעבר של אונקולוגים שפעלו באופן פלילי - מדובר במקרים ספורים ביותר והם בוודאי אינם מייצגים את הקהילה האונקולוגית. מקוה שעניתי לך.

מנהל פורום סרטן ריאה