מקור גדילת נודלים בריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

19/12/2017 | 08:37 | מאת: איתן

האם יש הסבר לגדילת נודלים קטנים בריאות ? נודל תת פלואורלי. במקרה שלי היו לי כילד בעיות בתגובת יתר לתבחינים של שחפת למרות שלא היתה לי שחפת מעולם. הגוף הגיב כאילו יש לי שחפת. אין ךי כיום כל פקטור סיכון לא מעשן לא בשום קבוצת סיכון. ויש לי נודלים תתפלוארלים. די יציבים אבל כל פעם נודל נוסף. במעקב הדמיה. אבל אני מנסה להבין אם יש דרך להבין וגם למנוע נודלים. יש לי גם נודלים בבלוטת התריס.

21/01/2018 | 14:10 | מאת: עינת לוי

שלום פרופ' איזביצקי יהיה זמין לשאלות רק בסוף החודש עימך הסליחה על העיכוב עינת

מנהל פורום סרטן ריאה