הכנת חולה לקראת כימו וקרינה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

25/09/2017 | 18:35 | מאת: שיר

שלום ד"ר רציתי לדעת איך אני יכולה לחזק את אמא שלי מבחינה גופנית בעיקר , לקראת תחילת כימו וקרינה. עוד לפני שהיא התחילה היא חלשה..וחוץ מאשר לאכול טוב אני כבר לא יודעת מה להגיד לה. יש עוד דברים שחשוב להקפיד עליהם? יש אוכל מסוים שעליה לאכול? תודה רבה

26/09/2017 | 01:32 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שיר, אין אסטרטגיה ספציפית להכנה לטיפול. כמובן שתזונה טובה באופן כללי ופעילות גופנית יכולים לשפר את מצבה הכללי ולהקל עליה, אך יש לקחת בחשבון שמדובר כנראה בשבועות בודדים עד תחילת הטיפול כך שאני בספק אם יהיה אפשר להשפיע בפרק זמן כל כך קצר. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה