תוצאות של בדיקה של CT

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

09/09/2017 | 17:09 | מאת: מאור

שלום ושבת שלום, אבי קיבל תוצאות של בדיקת CT עבור עמוד שדרה צווארי בגבהיםC1-D1 במסמך רשומים הדברים הבאים בחלק של התוצאות: גובה ועמדת החוליות תקינים חלל אוויר במעבר בין הצוואר לחזה מימין בקוטר מרבי כ-4 ס"מ - הממצא הודגם חלקית. באבחנה מבדלת בולה אמפיזמטוטית בסעיף במקור הסרעפת. התור שלו הוא עוד 3 חודשים על מנת להבין את התשובה הזו, האם על פי הרשום צריך להקדים את התור ? אפשר לקבל תשובה יותר ברורה לאדם מהרחוב ? תודה מראש.

09/09/2017 | 22:07 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מאור, קשה לומר מהדברים שציטטת. ליתר ביטחון הייתי מציעה להתקשר למשרדו של הרופא המטפל ולבקש התייחסותו. יתכן מאד שאין צורך בכל התערבות, אבל כדאי שהוא יסתכל על הצילומים כדי שלא יוחמץ משהו הדורש טיפול. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה