פיענוח צילום חזה של ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

30/08/2017 | 09:46 | מאת: חגית

שלום, עקב תלונות על קוצר נשימה במשך זמן ממושך, הופננו לצילום חזה. הרופאה המפנה בחופשה, האם תוכלו לעזור לי בבקשה להבין את התוצאות? ומה הן ההמלצות? **ממצאים** צילום לורדוטי אין עדות לתסנין אלוואולרי או תמט דפנות וסמפונות מעובים דו"צ אין עדות לתפליט פלוירלי אין עדות להרחבת המדיאסטינום והשערים צל הלב בגדר הנורמה הסרעפת בעמדה תקינה **המלצות** רצויה קורלציה קלינית / מעבדתית בברכה, מירב

09/09/2017 | 22:11 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מירב, הפורום לסרטן ריאה הוא לחלוטין לא המקום המתאים ליעוץ הזה. אני מציעה לפנות לרופא ילדים או פולמונולוג ילדים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה