סיטי ריאות המשך של סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

14/08/2017 | 13:54 | מאת: יאיר

אין בדיקות קרות להשוואה. גודל בלוטת התריס והמבנה הם נורמליים, בבתי השחי מספר בלוטות לימפה מרובות עד 0.4 ס"מ משני הצדדים. עכירות דיפוזיה מיצרית של השומן בגפיים העליונות בלוטות לימפה קטנות כמרווחים כמו הקטעים עד לגודל של 0.4 ס"מ. יש לציין כי הבדיקה בוצעה ללא השתלת ורידי של חוליות ועל ידי הדמיה של שיער נושאות שיער, כך בלוטות לימפה הם תת אופטימלי, חלב לא מורחבת, על ידי DocumentPrinter SDK

15/08/2017 | 08:43 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום יאיר, אינני יכולה לחוות דעה על התשובה שציטטת מכיוון שהיא חלקית ובלוטות בקוטר 0.4 ס"מ בהחלט יכולות להיות תקינות. אני מציעה שתלך להתייעץ עם הרופא שהפנה אותך לבדיקה. הוא בוודאי יודע מה הוא חיפש וידע לפענח את התוצאות. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה