סיטי ריאות זה תשובות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

03/08/2017 | 23:49 | מאת: יאיר

מה לעשות

04/08/2017 | 15:02 | מאת: ד"ר מיה גיפס

מה השאלה?

05/08/2017 | 08:43 | מאת: יאיר

אין עדות להפרעה קרום הלב. ככל שניתן לדון בהיעדר הזרקה של תרד האף, דרכי הנשימה צינורות הסימפונות חופשיים. אין שום ראיות של השתפכות pleural. תהליכים סיסטיקיים עם קיר מעובה מעט בפסגות הריאות הם די תכליתי למדי יכול להיות מותאם אמפיזמה Prefrontal מלווה עיבוי של האונה התיכונה של הדימומים הדימומים הנכון. בנוסף, לא קיימים תהליכים היקפיים ברחם. בלוטות האדרנל הן נורמליות. מבנה גרמי מרכז סקלרוטי קטן במעקה משמאל, כנראה אי חרב. לא הוכחו תהליכים הרסניים כדי לסכם שינויים פרנכימאטיים ריאתיים, ועשויים להיות מתאימים למחלה ריאתית כרונית. כמה בלוטות לימפה קטנות במאגר עם עכירות ליפידים למעקב והבהרה. שאר הממצאים מפורטים

05/08/2017 | 09:03 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום יאיר עד כמה שאפשר להבין ממה ששלחת - יתכן שיש מחלה ריאתית כרונית אבל אין סימני גידול. אני מציעה להתייעץ עם רופא ריאות (פולמונולוג). יתכן מאד שאין צורך בטיפול כלל, אלא במעקב. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה