סרטן ריאות, קשרית חדשה 7 מ"מ

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

24/07/2017 | 21:43 | מאת: cancer

ב CT מעקב נמצא קשרית חדשה 7 מ"מ ב LLL. נחוצה קורלציה קלינית - מה זה בבקשה? לפני שנה וחצי עברתי כריטת אונה LUL עקב סרטן. עד עכשיו היה בסדר - מעקב כל 6 חודשים עם ct בדרך כלל (לא היו טיפולים אחרי הניתוח).

24/07/2017 | 23:59 | מאת: cancer

קשרית 7 מ"מ עם היקף "זכוכית חול" סביבתה

25/07/2017 | 10:17 | מאת: עינת לוי

שלום תשובתו של פרופ איזביצקי: "זה אומר שיש קשרית לכאורה חדשה שלא הייתה ב CT הקודם. אם אכן היא חדשה זה דורש ככ"ה התייחסות רצינית לאור העבר שלך: יש לגשת לרופא ריאות בהקדם שישקול ביצוע PET ואולי ביופסיה (לקיחת דגימה). "

מנהל פורום סרטן ריאה