מה זה קשרית נמצא אצלי בCt בגודל 5 מ״מ והוזמנתי לבקורת

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

12/07/2017 | 20:07 | מאת: ציפי

קיבלתי תשובה של Ct n חזה וכתוב קשרית lul בגודל 5 מ״מ מה זה אומר האם זה גידול הזמינו אותי לבקורת עוד חצי שנה האם ב -MRI רואים יותר טוב

12/07/2017 | 21:37 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ציפי, לא ניתן לדעת מה אופיה של הקשרית רק לפי הגודל. ברוב המקרים לא מדובר בגידול. MRI פחות טוב לריאות מ-CT. אם המליצו על מעקב אני מציעה לבצע אותו ולהיות בקשר עם הפולמונולוג המטפל. בהצלחה

26/09/2017 | 22:02 | מאת: שמעון

מזה קשרית אחד 10 מ״מ אחד 3מ״מLUL

26/09/2017 | 22:40 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ציפי קשרית זה ממצא קטן אשר טיבו לא ברור ולכן יש צורך במעקב ובמידה שהוא גודל יש צורך בביופסיה. רוב הקשריות אינן גידול ממאיר. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה