כאבים והאם יש קשר?...

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

18/05/2017 | 15:44 | מאת: שני

היי מקווה שהגעתי לפורום המתאים ... אני בת 32 בחורה בריאה ושמחה. (לא סובלת מחרדות....) לפני 9 חודשים השתנו לי החיים קמתי בוקר אחת עם תחושת שפעת קשה וחולשה רצינית (ללא חום) בכל הגוף שהשאירה אחריה מתנה שמלווה אותי עד היום: כאב ממוקד בחזה ימין. אני חושבת שעברתי כל בירור אפשרי (הכל תקין) גסטרו + קולונסקופיה , תבחין נשיפה וכו אקו צילום ריאות וCT חזה - שיצא תקין למעט שינויים פיברוטיים בריאות. הייתי אצל 2 רופאי ריאות שניהם אמרו שהכל בסדר. ומאחר והתלוננתי גם על צפצופים תמידיים בזמן נשימה (כאלו שמורגשים בצד ימין דווקא) שלחו אותי לתפקודי ריאות ומבחן תגר שיצאו תקינים. בדיקות הדם שלי תקינות למעט אנמיה שמטופלת אך מאחר והכאבים התגברו ועלו גם לראש ולעורף ניגשתי למיון שבוע שעבר שם ביצעו בדיקות כלליות הרופא לא ייחס חשיבות לתוצאות החריגות אך ברצוני לדעת האם דווקא הבדיקות דם יכולות לרמז על בעיה בריאות? האם יכולה להיות בעיה והבדיקות לא יראו סימני דלקת? pco2 - הטווח 41-51 לי יצא 55.2 po2 הטווח 25-40 לי יצא 18.1 o2 saturation הטווח 40-70 לי יצא 16.7 hco3 הטווח 24-28 לי יצא 29.5 STD BASE EXC - הטווח -2-2 יצא לי 4.2 Total oxygen contect הטווח 15-20 יצא לי 3 oxyhemoglobin oximet הטוח 94-98 - יצא לי16.6 deoxyhemoglobin oxim הטווח 0.0-0.3 יצא לי 82.7 אני ממש מיואשת, אמא לילדים שבקושי יכולה לתפקד ועם הרגשת שפעת תמידית אשמח להכוונה ויעוץ

29/05/2017 | 12:19 | מאת: עינת לוי

תגובתו של פרופ' איזביצקי : "שלום יש משהוא לא נכון בבדיקות שאת מציינת. צריך לראות אותם וגם לבדוק אותך כדי לחוות דעה. בנוסף, הייתי מציע לך לגשת לרפואה משלימה. ייתכן מאוד שיעזרו לך. כל טוב"

מנהל פורום סרטן ריאה