קטרקט ועיניים אדומות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/06/2006 | 11:16 | מאת: אני

רופא העיניים אבחן קטרקט שאותו המליץ להניח ביתניים ללא טיפול, ודלקת כרונית המטופלת בתחליף דמעות, ובעת החמרה בטיפות המכילות סטרואידים. האם יש פתרון ?

שלום, קשה לי לענות על שאלתך מכיוון ומדובר בממצא ספציפי שלא ראיתי. בדר"כ כאשר מוסיפים סטרואידים על טיפות מקומיות, קרוב לודאי שמדובר בתהליך אלרגי הקשור בעונות השנה או בגורם אחר.

13/06/2006 | 21:00 | מאת: אני

עשיתי טסטים ולא נמצאה אלרגיה לאף אחד מהחומרים, נאמר לי שצריך ללמוד לחיות עם זה, מה דעתך ? האם אין פתרון תרופתי כלשהוא ?

מנהלי פורום בריאות העין