סיב בעיין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/06/2006 | 23:30 | מאת: דליה

מלפני יומיים אני רואה מעין חוט שחור בעיין ,בבדיקת עיניים אמרה לי הרופאה שזה מעין סיב שהשתחרר ואני צריכה לשים לב אם הבעיה לא מתגברת ואני שואלת האם זה יכול להביא לקרע ברישתית או בכלל מה זה ולמה זה יכול להוביל תודה דליה

דליה שלום, כאשר סיב זז בעין, ניתן לראות אותו בעיקר על רקע לבן ובאור חזק. המקרה מצריך שינוי בהתנזלות הזגוגית או הפרדות של הזגוגית. מומלץ להיבדק אצל רופא עיניים על-מנת לשלול משיכה של הרשתית ע"י הזגוגית בתדירות גבוהה מן הרגיל. במקרה של הופעת הבזקי אור, נקודות שחורות רבות או מסך קבוע או חלקי בשדה הראייה- מומלץ לפנות מיידית לרופא העיניים.

מנהלי פורום בריאות העין