בדיקת עיניים ונטילת ALPRALID

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/05/2006 | 12:03 | מאת: ירון

שלום רב, אני סובל לעיתים מחרדות ונוטל ALPRALID 0.25mg. עליי לגשת לרופאת עיניים בשל הופעת תסמינים של דלקת (ידוע על CONJUNCTIVITIS ALLERGIC). בכל אופן אינני מעוניין להצהיר בפני הרופאה על נטילת התרופה. האם אוכל לעבור ללא חשש בדיקת עיניים (כולל הרחבת אישונים) סמוך לנטילת הכדור מבלי לצפות לתופעות בלתי רצויות? תודה.

ירון שלום, יש ליידע את רופאת העיניים המטפלת בתרופות הסיסטמיות בהן אתה משתמש משום שלדבר ישנן השלכות על האבחנה והטיפול.

מנהלי פורום בריאות העין