תחושה של דקירה בזוית הפנימית של העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/11/2009 | 16:45 | מאת: קליאו

שלום, לפני חודשיים התחלתי להרגיש כאילו מחט דוקרת אותי בזוית הפנימית של העין, הכאב מגיע בפתאומיות, בין אם אני במצב רגיעה או תזוזה, ונעלם אחרי 5 שניות. כשהתבוננתי בעין לא ראיתי סימן לדבר- ריס, שטף דם או כל דבר אחר.. האם זו תופעה ידועה וממה זה יכול להגרם? תודה

קליאו שלום, עליך לפנות לרופא עיניים ולהיבדק במכשיר מנורת סדק להפוך את העפעף ולשלול גוף זר בחלק הפנימי של העפעף. סיבות נוספות הן חסר חוזר של האפיתל RECURRENT CORNEAL EROSION. הכאב בד"כ מופיע מיד לאחר השינה. יובש יכול לגרום לכאב דוקר פתאומי. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום בריאות העין