הפרשות בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/07/2009 | 20:14 | מאת: הילה

ד"ר שלום! בזמן האחרון התחילו לי הפרשות לבנות מוגברות בעיניים. למה זה קורה? האם זה יכול להיגרם מרגישות לאיפור? תודה!

הילה שלום, אכן איפור יכול לגרום לאלרגיה ואף לזיהום, הוא אינו סטרילי וחיידקים המצויים בחומר האיפור יכולים לגרום לזיהום ודלקת בעין. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר.

10/07/2011 | 02:04 | מאת: יובל

שלום, בני בן ה5 סובל מדלקות חוזרות בעיניים. הוא קם בבוקר עם הפרשות רבות ומתקשה לפתוח את עיניו. הוא מגרד הרבה. בכל פעם שפנינו לרופא הוא נתן לנו משחה(סינטומיציון) זה לא עובר. מה הסיבה לכ''כ הרבה הפרשות לבנות?האם יש טיפולים אלטרנטיביים? תודה

מנהלי פורום בריאות העין