סטיית העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/08/2006 | 20:43 | מאת: עדי

ד"ר לוינגר, שלום רב הנני בת 29. בגיל שנתיים עברתי ניתוח פזילה בעיניי. לאחר מכן בשנות הילדות טופלה עין שמאל בטיפולים רבים עקב פזילה של סטיית העין פנימה. במשך שנות הבגרות לא היו בעיות בעיניים. למעט העובדה שמלידה אני רחקת רואי והמספרים בעיניי כיום הם +6 בעין ימין ו+7 בעין שמאל. כיום התעוררה בעייה בעין שמאל של סטיית העין החוצה.הבעייה קיימת מספר חודשים. לא כל הזמן אלא במצבים מסויימים. אולי של מיקוד. ייתכן ומדובר בחולשת שריר? מה מומלץ לעשות? ברצוני לקבל חוות דעת ממומחה לכך. האם ניתן להמליץ על מומחה? בתודה מקרב לב

עדי שלום רב, קרוב לודאי שמדובר בחולשה של שרירי העין. בדיקות אלו מתבצעות אצל אורטופיטיסט (מומחה לתנועות שרירי העין) ורופא עיניים (במיוחד כאלו שמתמחים בפזילה).

מנהלי פורום בריאות העין