טשטוש ראיה ...דחוף....

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/05/2006 | 21:34 | מאת: כלנית

יש לי פעם בכמה זמן מעין טשטש ראיה בעיינים , זו הרגשה שקשה מאוד להסבירה הייתי אצל רופא עיניים שבדק אותי ארוכות ואמר שאלה פלוטרים העניין הוא שזה מלווה בכאב מאוד מציק מעין חולשה ההרגשה בעין היא כאילו העין "נרדמת" כמו ההרגשה כשהיד נרדמת אני רואה בעין ממוקד אבל שדה הראיה מסביב כאילו מבולבל בגלל תחושת ההרדמות . לאיזה רופא אני צריכה לפנות אף רופא לא מבין על מה אני מדברת וזה נורא מציק לי , כאשר זה קורה אני פשוט נשכבת במיטה ולא יכולה לתפקד . הייתי גם אצל נוירולוג לפני שנה בערך כאשר זה היה לי ועשו לי בדיקה בה מחברים חוטים לראש ונאמר כי לא נמצא כלום .. זה אומנם קורה לי אחת לתקופה מסיומת אבל זה נורא מדאיג למי אני יכולה לפנות בעניין , שמתי לב שזה קורה כשאני במחזור זה יכול להיות קשור? קראתי גם על תסמינים של סכרת זה יכול להיות קשור ?או אולי עייפות ? אם תוכלי לרשום לי למה זה יכול להיות קשור או למי לפנות ? נוירולוג / רופא נשים / עיניים? אולי זה קשור בתזונה ? תודה.....

כלנית שלום, תיאור התופעות שציינת מתאים לתופעת מגרנה של העין, מופיע בדר"כ בתקופת המחזור מתאפיינת בכאבי ראש וטשטוש הראיה. מטופלים אוהבים לשהות בחדר חשוך כדי להקל על התופעה. יש היום טיפול תרופתי בכדורים להקלה ולמניעה. עליך לפנות לנוירולוג.

מנהלי פורום בריאות העין