מענה לשאלות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

גולשים יקרים, בימים אלו נבצר ממני לענות לשאלותיכם החשובות. אשמח לענות על כל שאלותיכם ביום ב' 29.5.06. עמכם הסליחה, ד"ר שמואל לוינגר

29/05/2006 | 17:04 | מאת: יהודה

בני עבר תאונת דרכים בה נפגע עצב הראיה בעין ימין (עוורון מוחלט) אך הוא רואה בעין שמאל. בהודעה מהמכון הרפואי הוא נפסל לקבלת רשיון נהיגה כאשר ההסבר הינו: המיאונופסיה דו-צדדית פונקציונלית. ברצוני לברר האם יש סיכוי (התאונה התרחשה לפני 8 חודשים) לשיפור הראיה בעין שמאל בעתיד ?

מנהלי פורום בריאות העין