קרע ברשתית או חסימת סעיף?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/08/2006 | 14:18 | מאת: מירית

שלום, ברצוני לשאול לאילו מהתופעות הנ"ל מתאימה יותר הסימפטומים הבאים: אני רואה גרגר שחור שזז יחד עם גלגול העין. אני יכולה לראות אותו בראי על החל הלבן של העין - מעים כתם כהה קטן. רופאת העיניים אמרה שמדובר בתופעה פנימית, כמו שיש נקודת חן על עור - אולם לא "קראה לילד בשמו" ואני קראתי על התופעות מאוחר יותר. אנא האר את עיניי בקשר לתופעה שנראית לך רלוונטית יותר - ממה הדבר יכול להיגרם? האם קיים טיפול? האם זה חולף? תודה! מירית המוטרדת.

מירית שלום רב, ע"פ תיאורך קרוב לודאי שמדובר בנבוס בלחמית, משמע- נקודת חן בלחמית. אך ניתן לאבחן זאת רק באמצעות בדיקה.

מנהלי פורום בריאות העין