משך הזמן לנטילת תרופות נגד דלקת?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/08/2006 | 17:10 | מאת: aviv

אני בן 23, לפני 3 ימים חשתי במשך 24 שעות במשהו שתקוע לי בעין, לאחר שהגעתי לרופא עיניים והוא בדק אותי, הממצא היה שאין עצם זר אלא שמדובר בדלקת שבעקבותיה אני מרגיש שמשהו תקוע לי מאחורי העפעפ העליון. הדלקת אובחנה ב-2 העיניים על אף שחיצונית אין סממנים למעט גרד קל מספר פעמים ביום. הרופא רשם לי 4 פעמים ביום וולטרן אופטה 0.1 (טיפה בכל עין) , ו6 פעמים ביום היפוטירס E. שאלתי היא : עד מתי עלי לנטול את התרופות הנ"ל ? הבעיה היא שהרופא שבד"ק אותי היה במיון עיניים בלילה, והוא אמר לי לגשת לרופא עיניים של קופ"ח 3 ימים אח"כ לביקורת , ושהוא יחליט, העניין הוא שאין שום סיכוי לקבוע תור 3 ימים לאחר מכן אלא רק שבועיים קדימה . האם ליטול את התרופות עד שיגמר הבקבוק ? בתודה מראש, אביב.

אביב שלום רב, לא ניתן לענות על שאלתך מבלי לעשות בדיקת עיניים מקיפה. ע"פ תיאורך, לא ברורה לי בעייתך ועל-כן קשה לי לתת מענה.

20/08/2006 | 17:19 | מאת: aviv

דר' , רק לחדד את שאלתי , השאלה הייתה האם להמשיך ליטול את התרופה . . . שכן זה יוצא כבר שבוע וחצי , או להפסיק ולחכות לתור . . . בתודה מראש, אביב.

מנהלי פורום בריאות העין