טיפות עיניים בהנקה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/08/2006 | 21:26 | מאת: חגית

הרופא נתן לי דתאמיצין שלוש פעמים ביום לטיפול בדלקת עיניים. שכחתי לומר לו שאני מניקה האם יש בעיה בכך? וכן הוא אמר להוריד את המינון ל 2 טיפות ולאחר מכן לטיפה לאחר שבוע. עד שיעבור. לכמה זמן סה"כ ניתן לקחת את הטיפות? והאם לבדוק לחץ בעין לאחר הטיפול יש לאימי גלואוקומה. תודה

חגית שלום רב, מינון זה בעת הנקה אינו מהווה סיכון. שימוש ממושך בטיפות סטרואידיות (למעלה מחודש) יכול לגרום לעלייה בלחץ התוך-עיני ועל כן יש לבדוק זאת אצל רופא עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין