דלקות עיניים חוזרות והפרשות באופן קבוע
דיון מתוך פורום בריאות העין
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני בת 34 סובלת מדלקות עיניים לעיתים קרובות והפרשות בצבע לבן באופן קבוע, בקרתי אצל יותר מידי רופאים ופרופ' קבלתי F.M.L ,ג'נטיל ליובש MAXITROL ועוד, לדברי הרופאים ישנה אלרגיה שלא ידוע למה בדיוק. כיום אני מנקה את העיניים במגבונים מתאימים וקבלתי המלצה לעשות קומפרסים מים חמים במגבת פעמיים ביום למשך 5 דקות . אני נורא סובלת ומפחדת שלא תפגע לי הראיה בעקבות כל הדלקות .(הפרשות יש באופן קבוע ) (דלקות מופיעות ממש לעיתים קרובות נעלמות עם טיפול וחוזרות שוב) אני לא יודעת לאן עוד לפנות עם הבעיה הלוואי ותוכל לעזור לי. תודה בכל מקרה .
אורלית שלום, האם את משתמשת בעדשות מגע? לעיתים הרפואה לא יודעת לטפל בכל הדברים ויש מקום לאפשר לטבע לעזור לנו.יתכן ושושר הבעיה באלרגיה כלשהי . ראשית אני ממליץ לבצע ברור לסוג וגורם האלרגיה ע"י מבחן של רגישויות , יתכן ומדובר במשהו קל שניתן להסירו מאורך החיים שלך ובכך לפתור את הבעיה ,בדיקות אלו מבוצעות אצל רופאים העוסקים באלרגיה אלרגולוגיים. בברכה, דר' שמואל לוינגר.
שלום ד"ר לוינגר ,אני איני משתמשת בעדשות מגע וכן ביצעתי את בדיקת האלרגיה לפני כשנה,נמצא כי אני אלרגית רק לפנצילין (אנטיביוטיקה). הייתי רוצה לדעת עוד דרכים להפתר מהבעיה שלי כיום אני שוב עם דלקת קבלתי משחת עיניים בשם MAXITROL פעמיים ביום למשך 7 ימים, עדיין יש לי צריבה והפרשות בעיניים למרות שאני משתמשת גם בטיפות ג'נטיל ליובש. אני מודה לך על התגובה ועל הנסיון לעזור יום טוב.