עיניים קופצות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/08/2006 | 10:39 | מאת: מירב

שלום רב, אני בת 32 ולפני כחודש וחצי עברתי תאונת אופניים וקיבלתי מכה חזקה בראש . בבדיקת CT שעברתי באיכלוב לא היו ממצאים. לפני כשבועיים התחלתי לאבד שיווי משקל והרגשה של סחרחורות ואי יציבות בעמידה ובהליכה .לפני כשבוע גם החלה עין ימין לקפוץ ללא הרף ומזה כיומיים גם עין שמאל החלה קופצת. לציין כי פניתי לרופא אף אוזן גרון בקשר לסחרחורות ואי היציבות ונקבעו לי בדיקות לעוד כחודש וחצי . האם יש קשר בין התאונה לבין התופעות שציינתי בעניים? והאם אתה ממליץ על בדיקה מסוימת?האם יש מקום לדאגה שכן רופא אאג התפלא שלא נעשתה לי כל בדיקה ניורולוגית בבית החולים? תודה רבה

מירב שלום רב, אין ספק שלא הייתי עובר לסדר היום ופונה לנוירולוג- על מנת לשקול צילום חוזר, בכדי לשלול גורם הקשור לתאונה ולחבלה בראש.

מנהלי פורום בריאות העין