לדר לוינגר היקר!!!

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/07/2006 | 20:29 | מאת: רויטל

שאלתי לגבי ה"קפיצות" בראיה זוכר אותי?! חזרת אלי ב24.7 בשעה 20.07 האים התופעה הזו מסוכנת אני יכולה להיות רגועה? זה נשמע לך כמו שרשמת לי ? תודה רבה רויטל

רויטל שלום, כמו שציינתי אתמול, השאלה שלך לא ברורה לי. אנא פרטי את התופעה שאותה את חווה בדיוק האפשרי, על מנת שאוכל לענות לך בצורה הטובה ביותר.

25/07/2006 | 14:23 | מאת: רויטל

לד"ר הנכבד שלום רב , אני בת 27 לאחר 2 לידות אני עובדת מול מחשב 9 שעות רצוף הייתי אצל אופט' בטענה שאני רואה מטושטש מרחוק אמר לי שיש לי 1/2 בשני העיניים מראיה מרחוק . בתקופה האחרונה שאני מרימה את העיניים מהמחשב ומסתכלת ישר למרחק אני פתאום מרגשיה ברגע שאני מרימה את העיניים פתאום התמונה מרחוק "קופצת לי " אני לא יודעת להגדיר את זה על התמונה כאילו "זזה"?! זה קורה לי שאני מרימה את העיניים ממצב אחר כמו ממחשב או כמו שאני מתסכלת למטה ומרימה את העיניים דוגמה: להתסכל על מכונית חונה בחנייה אבל רחוקה אז פתאןם התמונה "קופצת " לי הדבר מאוד מדאיג אותי אני מאוד חוששת ללכת לרופא עיניים וממה שימצאו אני כל הזמן חושבת על זה זה לא יוצא לי מהראש בבקשה תגיד לי שזה לא נשמע לך חמור ממה שאתה קורא פה כמו כמה זה נשמע לך אולי תוכל להרגיע אותי בבקשה אני לחוצה . אני ילך לרופא אבל אתה יכול להגיד לי כמו מה זה נשמע לך אודה לך על מידע כל שהוא שיכול להרגיע אותי עד שהגיע לרופא בעוד כשבוע!!!! תודה מכל הלב רויטל

מנהלי פורום בריאות העין