צילום פלורסצאין ושדה ראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/07/2006 | 19:47 | מאת: בן

בצילום FA יש מימין תפליט רך מעל הארקדה העליונה ושינוי RPE ללא דלף. משמאל תפליטים רכים ליד הדיסקה,ללא דלף. שדה ראיה-מימין צמצום טמפורלי די הקפי ומשמאל צקו-צנטרלית יחסית וצמצום טמפורלי היקפי. מה יכול להיות הגורם לממצאים הנ"ל ,האם תיתכן הידרדרות או שהממצאים יחלפו מעצמם? מהו הטיפול ? האם יש צורך לפנות בדחיפות לבית-חולים?(מה הסימנים לדחיפות?)

בן שלום רב, תאור הממצאים ב F/A אינו מספק. חסרה לי אינפורמציה רבה כגון גילך ומחלות נוספות מהן אתה סובל. בכל מקרה, הממצאים הם פתלוגיים. עליך לפנות לרופא עיניים בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום בריאות העין