סחרחורת קשה ואיבוד שיווי משקל מעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/11/2016 | 05:56 | מאת: יניב

אני מאד מבוהל וחרד בימים האחרונים ,בשנתיים האחרונות כנראה בגלל שאני עובד המון שעות מול מחשב ,נהיתי מאד רגיש לאור ולגירויים ויזואליים שהיו גורמים לי ללחצים בעיניים בעיקר בעין ימין ,לשמחתי הדבר ירד משמעותית ,אך בחודש האחרון אני סובל מסחרחורות קשות ,והבנתי שזה מעין ימין ניסיתי כמה פעמים להסתכל על משהו קצת ממרחק הייתי עוצם עין ימין ומסתסכל בשמאל תקין ואז פהוך ואז עם העין השניה ואז סחרחורת ,לפני שנתיים נוירולוגית בדקה אותי ושאלה אם אני לוקח סמים או משהו כמובן שאמרתי שלא אז אמרה שיש לי אישונים מאד רחבים ומידריאזיס ,ושאראה רופא עיניים,לצערי בצד ימין של העין והראש יש לי תמיד גם חרדה ולחץ קשה וכרגע אני לא מסוגל לעשות זאת ,רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לקחת שקודם יקל עליי? לקחתי ואבן וזה הרגיע קצת לרוב ההתקף תטוקף מול מחשב אבל לא רק ,חייב לציין שאני רואה תקין ,לפני חודש שהיתה סחרחורות ראשונה פעם אחת זה בא מהראש ופעם אחת ראיתי ברק בעין ימין ,אני קודם מחפש משהו שירגיע את המצב ואז אנסה ללכת להיבדק .תודה מראש

12/12/2016 | 18:40 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

יניב שלום רב, נראה לי כי בעייתך קשורה במערכת העצבים המרכזית, ולכן כדאי להתייעץ בנוירולוג לגבי טיפול בסחרחורות, בלחץ בארובה הימנית שזה סוג של כאב ראש חצי צדדי וכן גם בהבזקים שהנך חש. זה יכול להיות סוג של מיגרנה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין