טיפות עיניים בהריון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/11/2016 | 22:54 | מאת: הילה פטל

שלום רב, אני לאחר ניתוחי רשתית ובעין ישנה בצקת נרשמו לי נבנק וטרוסופט שלוש פעמים ביום לפני שידעתי שאני בהריון ,האם השימוש מותר בהריון? תודה רבה

שלום רב, לפי מה שידוע לי טיפות נבנאק וטרוסופט אינן רעילות לעובר לדעתי ואינן יכולות להשפיע על התפתחות העובר, יש להיוועץ עם המרכז לתופעות לווי של תרופות בבית המרקחת של בי"ח ציבורי גדול הקרוב ביותר למקום מגורייך. וכמובן עם רופא הנשים שלך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין