התנפחות עפעף תחתון שמאל כמו שקית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/06/2006 | 03:01 | מאת: נסים

לאחר טיפול להורדת שיער ליד העיניים , הרגשתי גירוי בעיניים ובמיוחד בשמאל שנמשך שלושה שבועות עד שהופיע "שקית" בחלק התחתון של עין שמאל שהתגבר . הייתי אצל רופא עיניים שאמר שאין מה לעשות . אני מאוד חושש. אני מרגיש כאב במיצמוץ אודה על הכוונה ייעוץ ופתרון. תודה מראש

נסים שלום רב, ייתכן והנפיחות נגרמת כתוצאה מחומר ההרדמה שמשתמשים בו להסרת השיער, אולם התופעות בדר"כ נמשכות מס' שעות, מקסימום 2-3 ימים, וחולפות. לעומת זאת, ייתכן שהנפיחות נגרמת כתוצאה משעורה ואינה שייכת לטיפול.

מנהלי פורום בריאות העין