בדיקת ראייה לחידוש רשיון נהיגה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/10/2016 | 06:04 | מאת: מוטי

שלום, אני בן 50, לא מרכיב משקפיים בעת הנהיגה. לטובת חידוש רישיון הנהיגה, נתבקשתי לערוך בדיקת אופטומטריסט. קיבלתי תשובה ממשרד הרישוי שהבדיקה אינה תקינה ושעלי לפנות למכון הרפואי. התוצאות בחלק של ראיה דו עינית וכפל ראיה מס' עצמים מזוהה הינן: 2- כן 2- כן 3-לא 4-כן בחלק של חדות ראייה 6/12 לפחות בלי משקפיים, מסומן "לא" בעין ימין. מה משמעות התוצאות ? תודה.

שלום רב יש לפנות לאופטומטריסט שבדק אותך בברכה צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין