כאב בעיין לכמה, שניות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/09/2016 | 23:17 | מאת: אור כהן

כאב חד בעיין המופיע למס' שניות בחלק העליון של גלגל העין. כבר למעלה משבוע. הכאב מופיע פעמים בודדות ביום. לא מלווה בכאב ראש. אני מטופל באספירין וליטורבה כבר 3 שנים) לא יודע אם קשור אז אני מציין זאת.

אור שלום רב, יתכן ומדובר בדלקת םנימית של העפעף העליון או בדלקת של השריר הישר העליון. כדאי לעבור בדיקת אולטראסאונד של ארובות העיניים ושרירי גלגל העין לשלול בעיה ספציפית אם התופעה לא חולפת תוך שבועיים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין