שימוש בתרסיס אף המכיל סטרואידים ו CSR

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/09/2016 | 08:14 | מאת: ליאת

שלום בגלל נזלת אלרגית קיבלתי תרסיס פליקסונז. שמתי לב שהוא מכיל סטרואידים. יש לי מצב רפואי בעיניים - CSR - שעלול להתפרץ בעקבות שימוש בסטרואידים. הבנתי שיש כמות קטנה של סטרואידים בתרסיס אבל אני לא יודעת אם בטוח להשתמש בו. האם כדאי לחזור לרופא או להשתמש בתרסיס בבטחה? תודה

ליאת שלום רב, אינני חושב שקיים חשש כל שהוא משימוש בתרסיס סטוראידים. במידתיות כמובן במקרים של CSR לא להגזים בשימוש בתרסיס זה. בברכה,פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין