כרומופטיק שימוש קבוע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/06/2016 | 01:30 | מאת: יעקב

הרופא עיניים נתן לי הוראה לקחת 2 בקבוק כרומופטיק לכל עונה, שזה סה"כ 4 בקבוקים בשנה, ואני מרגיש מצוין כשאני לוקח אבל מאידך מרגיש את האלרגיה חוזרת מייד כשאני מפסיק. האם יש מניעה של החומר הפעיל או חומר משמר או כל מניעה אחרת לקחת כרומופטיק בקביעות כל יום כל החיים (גם בין העונות, הטיפולים?)

26/06/2016 | 21:44 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יעקב שלום רב עדיף לא לקחת טיפות באופן קבוע מהטעמים שמנית אם כי ישנן טיפות עיניים לטיפול באלרגיה שהינן נטולות חומר משמר. ניתן להשתמש גם בתחליפי דמעות נטולי חומר משמר בתקופות היותר טובות ויש להן השפעה מיטיבה על האלרגיה בפני עצמן בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין