עין סגולה וסגוגןרה כתוצאה מהתנגשות ב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/05/2016 | 10:43 | מאת: חזי

שלום הבת שלי בת 6 קיבלה מכה בעין ממצח של ילדה אחרת כתוצאה מכך התנפחה לה העין לאחר בדיקה במיון עיניים נאמר שהכל בסדר למחרת,היום בבוקר הילדה קמה עם עין סגורה וסגולה האם צריך לגשת לרופא?או להמתין? תודה

חזי שלום רב, העין הסגורה והסגולה כנראה כתוצאה מהתפשטות בצקת עורית ודימום תת עורי מאיזור המצח לכיוון הגבה העליונה והעפעף העליון אשר בהיותו בצקתי מכסה את העין. במידה והתופעה לא תשתפר יש לפנות דחוף לבדיקת עיניים בבי"ח. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין