עפעף נפוח- לאחר דלקת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/04/2016 | 21:04 | מאת: לירז

חודשייים אחרי דלקות שנוצרו מאלרגיה לכימיקלים נשאר לי עפעף נפוח. קיבלתי אופטילסט אך מבחינתי זה כמו מים שכן אין אפקט. מה ניתן לעשות? האם סטרואידים יורידו את הנפיחות?

04/04/2016 | 11:04 | מאת: ד"ר ישי פאליק

לירז שלום רב הכל תלוי במצב הנוכחי אם עדיין יש אלמנטים שיגיבו לטיפול בסטרואידים הרי שהמצב ישתפר אם המצב כרוני ונוצרו שינויים בלתי הפיכים אז לא. בכל מקרה על מנת לאבחן את המצב לאשורו ממליץ בדיקת רופא עיניים כולל בדיקת הלחמית שמצפה את החלק הפנימי של העפעף (היפוך עפעפיים) בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין