תחושת יובש בלילה עקב בלפריטיס מה מומלץ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/02/2016 | 17:28 | מאת: רותם

לכבוד רופא העינים שלום רב מזה 5 שנים אני עם בלפריטיס קדמי ואחורי כאשר יש פחות צריבות או גירודים יחד עם זאת יש עדין תחושת יובש.נסיתי עשרות טיפות שרובם צרבו לי למעט אי הייל והילו גל.העניין שהטיפות בלילה מספיקות בקושי לחמש שעות ואז אני קם בלילה וזה מפריע בשינה הכוללת.האם יש טיפות או משחות לזמן ממושך בלילה ללא חומר משמר שניתן להשתמש בהם? האם יש היום בישראל או בארצות הברית או אירופה טיפול יעיל נוסף לשיפור בלפריטיס.?? בברכה רותם

רותם שלום, אין טיפול מושלם לבלפריטיס, השיטות המומלצות הן ניקוי העפעפיים עם מגבוני אייקר פורטה של ד"ר פישר, חימום העפעפיים פעמיים ביום ותרחיץ חדש יחסית בשם NAVIBLEPH בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין