טיפות זיילט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/12/2015 | 10:41 | מאת: רונה

שלום רב מזה חודש וחצי אני סובלת מדלקות עיניים אדמומיות ובעיקר תחושת חול ואי נוחות ונעימות בעיניים, מה שפוגע לי באיכות החיים מאוד. במשך התקופה השתמשתי באופלוקס, טוברקס והטיפול האחרון הינו זיילט. הרופא ציין שאין לי שום דבר דרמטי בעיניים והטיפות האחרונות יעשו סוף לכל הסבל. רשם לי 3 פעמים ביום למשך שבועיים. כמה שאלות לי ואציין שאני משתמשת בטיפות כבר 5 ימים ולא רואה שינוי ממשי. 1. האם מעבר לאדמומיות הייתי כבר צריכה להרגיש שיפור כלשהו? כי עדיין יש תחושת חול בעיניים? 2. הגיוני שיש תחושת שריפה קלה במהלך הטיפטוף? 3. רשום שהטיפות עלולות לגרום לפגיעה בקרנית הרופא לא ביקש שאגיע לביקורת בתום הטיפול. איך אדע שהכל בסדר? אני ממש מודאגת זה מעסיק אותי כל היום ומפריע לי מאוד.... מה לדעתך יכולה להיות הסיבה. זה אפילו פוגע לי באיכות השינה בלילה... מרגישה ממש יובש בעיניים. לדעתך יש עוד בדיקות שכדאי לעשות? תודה רבה

06/12/2015 | 16:15 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רונה שלום רב טיפול בן שבועיים בטיפות זיילט יכול להביא שיפור במצבים מסויימים של דלקות עיניים ואם לא מתפתחת אלרגיה כלפי הטיפות ואת כבר השתמשת במרכיב אחד- טוברקס- ולא פיתחת אלרגיה הרי שטיפול בן שבועיים הינו בטוח ובהחלט עשוי לעזור ולשאלתך הטיפות אכן עשויות לגרום לתחושת צריבה בכל מקרה כיוון שאת חוששת הרי שעם סיום הטיפול אם עדיין לא יחול שיפור מומלץ שתשובי לבדיקת הרופא המטפל בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין