בלפריטיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/11/2015 | 22:16 | מאת: גלית

אני סובלת מבלפריטיס, מתקשה להיפטר מדלקת בעפעף. בתחום העיניים יש התמחויות. האם חשוב להגיע לאחת מההתמחויות בעיניים? בתודה מראש

גלית שלום רב, אני מטפל בבעייה מסוג זה שנים רבות. יש להדגיש כי הטיפול הוא בעייתי היות וזו מחלה כרונית. ממליץ על ניקוי העפעפיים במגבוני איי קאר 2 פעמים ביום למשך 10 דקות בכל פעם. בנוסף קומפרסים חמים למשך 10 דקות פעמיים ביום ומשחת מקסיטרול ללילה לחודש ימים לאחר מכן לעבור ביקורת אצל הרופא המטפל. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין