צורך בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/11/2015 | 18:14 | מאת: לירון

עברתי בהצלחה ניתוח קטרקט ששיפר את ראייתי בצורה טובה מאוד .. בעין השניה יש קטרקט שלדברי הרופא הוא עדיין בשלב התחלתי . הראייה שלי קצת ירדה אך אין משהו מעבר לזה כמו סינוור וכו כפי שהיה בעין המנותחת . הרופא השאיר להחלטתי אם לנתח כעת גם את העין השניה ואני מתלבט . אשמח לקבל התייחסות על ניתוח העין בשלב הזה ... תודה

09/11/2015 | 14:55 | מאת: ד"ר ישי פאליק

לירון שלום רב ההתלבטות לגיטימית מצד אחד פוטנציאל השיפור לא גבוה כיוון שהראיה כעת במצב סביר לפי תאורך ומצד שני פוטנציאל הסיכונים הטמונים בניתוח הרופא עשה נכון שהשאיר את ההחלטה בידיך וההחלטה תלויה בעצם בהערכת הסיכון תועלת שלך בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין