שלפוחיות בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/09/2015 | 03:50 | מאת: אמיר

גיליתי פתאום שלפוחיות קטנות בולטות ולבנות על העין ליד האישונים. הן ממוקמות באותו מקום בשתי העיניים, אחת בכל אחת. מישהו יודע במה מדובר? איך מטפלים? והאם זה סופני? תודות לעונים

09/09/2015 | 11:53 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אמיר שלום רב מתאורך ייתכן ומדובר בתופעה שכיחה הנקראת פינגווקולה אם הממצא אינו "מטפס" על הקרנית ואם כן הממצא נקרא פטריגיום כך או כך לא ניתן לאבחן שום ממצא ללא בדיקת רופא עיניים ועל כן יש להבדק על ידו אם יש צורך בטיפול מסירים את הנגעים הטיפול נעשה בקלות יחסית בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין